divendres, 16 de novembre del 2012

SETMANA EUROPEA DE LA PREVENCIÓ DE RESIDUS



Us informem que l’alumnat de Cicle Mitjà participarà en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus del 17 al 25 de novembre de 2012, que se celebrarà en més 30 regions europees.

Les activitats que treballarem són el sobreembalatge i la prevenció de residus i envasos.
Voldríem sensibilitzar a l’alumnat i a les famílies de la quantitat de residus que es generen i de la importància de reduir-ne el consum.
Al passadís, al costat de la cartellera del medi ambient, hi haurà tota la informació d’activitats relacionades amb la prevenció de residus i envasos.

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus (European Week for Waste Reduction, EWWR) rep el suport del programa Life+ de la Comissió Europea fins al 2012.
L'objectiu de l'EWWR és conscienciar tots els públics de les diverses accions per prevenir la producció de residus. Es tracta de reduir els volums de residus que es generen i el grau de nocivitat dels residus.

La quantitat de residus domèstics generats s'ha doblat en els darrers 40 anys. El 2009, als Estats Membres de la Unió Europea es va generar una mitjana de 520 kg de residus municipals per persona (font: Eurostat).
Aquestes accions de sensibilització, que tindran lloc durant la tercera setmana de novembre a més de vint països de dintre i fora de la Unió Europea, estaran coordinades pels “Organitzadors”, és a dir, per les autoritats nacionals, regionals o locals que actuen sota la tutela dels Col·laboradors de projecte europeus.

 
Si voleu saber-ne més: www.ewwwr.eu

L’escola i la comissió d’Escoles Verdes vol agraïr-vos la vostra col·laboració i voluntat de participar i esperem que l’activitat sigui tot un èxit entre tots. Us animem a practicar els consells que ens donen.

El millor residu és aquell que no és produeix

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada